Arvid Nordquist

Digital produktion

Animation, dco, design, koncept och print.

AMIGAS är ett kaffe som jobbar lite extra hårt för alla de kvinnor som arbetar på kaffeplantagerna. Ett oerhört viktigt steg i kampen mot att bekämpa fattigdom. 70 % av världens kaffe odlas nämligen på små familjejordbruk, ofta i fattiga länder där kvinnor utför en stor del av arbetet. Kvinnor som sällan får tillbaka tillräckligt mycket för att kunna leva ett drägligt liv. Grown by women bidrar till att förbättra dessa kvinnors levnadsförhållanden.

 

För att uppmärksamma Arvid Nordquists fina arbete skapade vi tillsammans med Mindshare en helsida i DI Weekend med införande på internationella kvinnodagen. En väl genomtänkt strategi då timing, som ni redan vet, är A&O för att maximera effekten av annonseringen. Av effektmätningar att döma togs annonsen emot väldigt väl och fick oerhört fina siffror. Vidare togs annonsen ut såväl programmatiskt som i sociala kanaler.

Det känns alltid extra bra att få vara med och bidra till att göra världen en smula bättre.

Hjälp oss hjälpa andra. Med Arvid Nordquists kaffe AMIGAS kan vi tillsammans bidra till att göra skillnad- både för kvinnors roll i kaffeodlandet som för framtiden.

Bakom projektet

Nästa Projekt

Subway

Digital produktion.
Animation, banners, dco, design och koncept.