Halebop – Mataam

Koncept

Copy, dooh, idé, manus och produktionsledning.

Tillsammans med Halebop och Wavemaker har mStudio varit del av konceptet Mataam – Jakten på nästa kebabpizzan. Vi pratar mat som levererar en fusion av influenser från flera olika länder. Ett koncept som blir något helt nytt i Sverige.

Tävlingsprogrammet består av sex avsnitt där segraren vinner startkapital till sitt framtida företag, samt mobil och abonnemang från Halebop. Fyra tävlande, inklusive deras familjer och nära vänner, konkurrerar med såväl sitt sinne för business som med sina matlagnings-skills. De får möjlighet att uppleva den verkliga restaurangmiljön där ute, laga mat i riktiga storkök och inte minst lära sig all nödvändig information som en restaurangägare måste ha koll på.

Till denna roliga satsning har vi fått bidra till allt från koncept, manusutveckling, idé till copy, produktionsledning. Vännerna på Crisp Film har producerat filmerna och vi har anpassat dem till ViaFree och DOOH-skärmar.

Nu återstår bara att se vem som lyckas få sin kulturella bakgrund och lokala anknytning att bäst genomsyra och återspegla sin affärsidé. Kanske blir det en ny version av pitepalt eller varför inte en foodtruck med influenser från Korea?

Bakom projektet

Nästa Projekt

NextM

Digital produktion.
Design, event, print och sociala medier.