Halebop – Mataam

Koncept.
Copy, filmning och videoproduktion.

Tillsammans med Halebop och Wavemaker har Studion varit del av konceptet Mataam – Sveriges jakt på nästa kebabpizza. Vi pratar mat som levererar en fusion av influenser från flera olika länder. Ett koncept som blir någonting helt nytt i Sverige.

Tävlingsprogrammet består av sex avsnitt där vinnaren bl a får starta sin egen restaurang. Fyra tävlande, inklusive deras familjer och nära vänner, konkurrerar med såväl sitt sinne för business som med sina matlagnings-skills. De får möjlighet att uppleva den verkliga restaurangmiljön där ute, laga mat i riktiga storkök och inte minst lära sig all nödvändig byråkratisk information som en restaurangägare måste ha koll på.

Till denna roliga satsning har Studion fått bidra med allt från koncept och idé till copy, produktionsledning och filmproduktion tillsammans med vännerna på Crisp Film.

Nu återstår bara att se vem som lyckas få sin kulturella bakgrund och lokala anknytning att bäst genomsyra och återspegla sin affärsidé. Kanske blir det en ny version av pitepalt eller varför inte en foodtruck med influenser från Korea?

Bakom projektet

Nästa Projekt

Nordea Framtidsplan

Digital marknadsföring.
Copy, filmning, fotografering och koncept.