Nivea – inget slår en klassiker

Filmproduktion

Idé, koncept, motion design och videoproduktion.

Studion har producerat olika sorters content för Nivea. 2020 var dag- och nattcremen Q10 i fokus och vi har både sålt in och genomfört koncept och idé för en nordisk kampanj. Dessutom fick vi även det lokala uppdraget där vi åkte till Sandhamn och spelade in ännu mer video-content med Niveas ambassadör för Q10 – Sofi Fahrman. Studion bidrog med idé, koncept, tvådagarsplåtning och filminspelning som resulterade i material som sändes i fyra nordiska länder på sociala medier och i Youtubebumpers och pre-rolls.

Efter en lyckad genomförd nordisk kampanj för Niveas heropodukt Q10 dag- och nattcreme fick studion uppdraget att även skapa lokalt material för Q10 Core-serien. Teamet handplockades, location scoutades fram och storyboards skissades upp. Det arbetades sedan intensivt under 24h på Sandhamn och har nu blivit både en längre film samt rörligt och stilla SoMe-content.

Från att vi under 2019 började adaptera korta SoMe-filmer för Niveas Youtube-serie ”Get Ready with Alice” har vi 2020 producerat två större videoproduktioner för Q10 och adapterat ännu fler ”Get Ready with Alice”-assets.

Bakom projektet

Nästa Projekt

Adlibris – bli inspirerad

Filmproduktion.
Copy, motion design, postproduktion och videoproduktion.