Nivea

Digital marknadsföring

Animation, copy, formatanpassning och produktion.

Med över 100 års erfarenhet av hudvård är det inte konstigt att NIVEA är ett av marknadens ledande företag inom hudvård.

I YouTube-serien ”Get ready with Alice”, under NIVEAs kommunikationsplatform ”Loved By Make-Up Artists”, gästas influencern Alice Stenlöf av Peg Parnevik, Linnea Widmark och Felicia Aveklew. Konceptet togs ut på flera plattformar, som paid, owned och earned media. mStudio har adapterat influencernas egna SoMe-inlägg kring serien till content på NIVEAs sociala kanaler, utifrån mediabyrån Wavemaker´s insikter.

Förutom att göra adapteringar och skapa content för sociala medier har vi även tagit fram annonser med en helt ny känsla, nämligen 3D! En rolig och kreativ idé som fötts av våra kreatörer.

…och att kampanjen blev minst sagt lyckad bevisar vår vinst i kommunikationstävlingen YouTube Works! I samarbete med 100-Wattaren, Resumé och Dagens Media lyfts kampanjer som använt YouTube på ett smart, engagerande och effektivt sätt. Vi tog hem pris i kategorin Bästa inslag av YouTube kultur: ”För ett rakt, smart och självklart möte med målgruppen på deras villkor, där varumärket blir samlingspunkten” – det blir så bra när vi får fria händer!

Bakom projektet

Nästa Projekt

Garageportexperten

Produktion.
Idé, koncept och videoproduktion.